• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    Xavier Ginesta, president de Voxel, presentarà els mòduls més innovadors de baVel Pay sobre el Travel Forward Stage.

    Voxel, l’empresa de facturació i pagaments electrònics líder en el sector turístic, presentarà a la World Travel Market de Londres les últimes novetats en l’àmbit dels pagaments B2B a la indústria.

    Ho farà de la mà de Xavier Ginesta, President de Voxel, que presentarà la ponència “baVel Pay. La revolució dels pagaments B2B” sobre l’escenari Travel Forward Stage. En aquesta ponència es compartirà la visió de Voxel sobre el radical salt evolutiu que experimentaran els pagaments B2B a la indústria turística en els pròxims anys i es presentaran, per primera vegada després de la recent adquisició de Troovo, les noves funcionalitats i característiques de la plataforma baVel Pay.

    En particular, s’analitzarà el canvi de paradigma que suposarà la introducció del Payment Manager i l’adopció de l’estàndard de l’Open Payment Alliance en termes d’innovació, digitalització i automatització dels processos de pagament B2B en el sector.

    Els pagaments B2B en el sector turístic internacional

    Al llarg de les últimes dècades, la distribució en el sector turístic ha crescut exponencialment, donant peu a l’aparició de nous actors i intermediaris. Aquest creixement ha estat possible gràcies, principalment, a tres tecnologies clau: internet, les VCCs i els Channel Managers.

    No obstant això, la gestió i distribució dels pagaments B2B no ha evolucionat al mateix ritme i el procés per a gestionar-los és cada vegada més complex, ineficient i font d’errors i pèrdues per a les empreses del sector.

    Després de la recent adquisició de Troovo per part de Voxel, baVel Pay ha afegit noves i innovadores funcionalitats i característiques. baVel Pay és ara capaç d’orquestrar automàticament fluxos de pagaments B2B altament sofisticats de principi a fi, des de la recuperació de la reserva d’un motor de reserves, GDS o Channel Manager, l’elecció i generació del mètode de pagament òptim per a aquesta reserva i la contractació d’una assegurança de canvi per a mitigar l’exposició a les fluctuacions del tipus de canvi; fins a la distribució del pagament directament a l’hotel, la recuperació i conciliació de la factura electrònica, la liquidació del pagament i, finalment, l’enviament d’un informe de conciliació tant al pagador com al beneficiari. Una execució íntegrament digital d’extrem a extrem sense cap mena d’intervenció manual i, per tant, lliure d’errors.

    El servei de baVel Pay s’articula a través del primer Payment Manager del mercat que implementa els estàndards de l’Open Payment Alliance definits per HEDNA i HTNG.

    Aposta per la innovació i la digitalització

    Per primera vegada, i coincidint amb la primera edició presencial de la WTM després de la pandèmia, Voxel participarà en l’esdeveniment també amb un estand (TT738). Situat en el Travel Forward, l’espai dedicat a la tecnologia i la innovació dins de la World Travel Market, la proposta de Voxel se centrarà en potenciar la innovació en l’àmbit dels pagaments B2B en la indústria turística i contribuir a la recuperació del sector turístic a través de la digitalització i l’automatització dels processos de back-office.