• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    Pax2Pay entra a formar part dels proveïdors de serveis de pagaments de Bavel Pay

    Voxel, l’empresa especialitzada en facturació electrònica i pagaments B2B a la indústria turística, i Pax2Pay, empresa especialitzada en pagaments per al mateix sector, han arribat a un acord per a impulsar els pagaments B2B entre les empreses del sector.

    Gràcies a aquesta aliança, totes les companyies que estiguin connectades amb el Payment Manager de Bavel Pay podran utilitzar els serveis de Pax2Pay. Així, Pax2Pay entra a formar part de l’ecosistema de proveïdors de pagaments de Voxel.

    Els serveis de Pax2Pay són capaços d’oferir tant VCCs com transferències bancàries usant els mateixos comptes bancaris, a través d’una mateixa plataforma i en 11 diferents divises. A més, els comptes bancaris que usa Pax2Pay estan registrades a nom de l’usuari (la companyia turística), amb el que en tot moment, fins a la data de pagament, els fons romanen en el balanç de la companyia.

    Per la seva banda, Bavel Pay és un servei específicament dissenyat per a la indústria turística. Bavel Pay crea un canal desacoblat del canal de reserves per a gestionar els pagaments B2B. A més, Bavel Pay és capaç d’articular automàticament un flux de pagament B2B sofisticat de principi a fi sense errors ni friccions, aprofitant un ecosistema de proveïdors de pagaments, com Pax2Pay. El Payment Manager de Bavel Pay és el primer payment manager del mercat que implementa els estàndards de la Open Payment Alliance definits per HEDNA i HTNG.

    Bavel Pay i Pax2Pay: beneficis

    Les empreses turístiques que usin els serveis de Pax2Pay a través de Bavel Pay podran beneficiar-se de:

    • Múltiples formes de pagament a través d’un únic partner.
    • Cada empresa turística té el seu propi compte bancari.
    • Recuperació automàtica de la factura, gràcies als serveis de la plataforma Bavel.

    Troba més informació sobre aquesta aliança en el següent enllaç:

    També pots escriure’ns directament a [email protected] i un expert del nostre equip es posarà en contacte amb tu.