• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    Apiso ha anunciat avui el seu acord amb la tecnològica Voxel Group per impulsar el creixement de les seves avançades solucions d’integració de pagaments. L’acord va ser firmat durant el prestigiós esdeveniment baVel Travel Summit que va tenir lloc a Barcelona els passats 22, 23 i 24 de maig.

    Apiso és una companyia tecnològica que ofereix serveis d’integració i distribució basats en la web i API oberta líder a la indústria, amb clients internacionals i múltiples socis de canal, inclosos sistemes de distribució global, companyies tecnològiques del sector travel i administradors externs del sector d’assegurances. Aquesta solució funciona amb empreses emissores de pagaments que són membres de la xarxa global de Mastercard, amb l’objectiu d’automatitzar la provisió i administració de targetes virtuals de Mastercard per a pagaments a proveïdors B2B.

    Voxel Group desenvolupa tecnologia de transaccions electròniques per a empreses. És lider en solucions eBilling, ePayments i supply chain a través de la plataforma baVel, la plataforma eSettlement líder a nivell mundial per a la indústria turística, que actualment dóna servei a més de 50.000 hotels, 800 tour operadors i empreses turístiques a més de 120 països.

    L’acord i la integració entre Apiso i baVel facilitarà l’accés a Apiso – únic servei a la Regió d’Orient Mitjà – als múltiples clients i partners de Voxel. Aquest acord també permetrà que Voxel penetri, encara més, al mercat d’Orient Mitjà i Àfrica i que pugui escalar les seves operacions a la zona.

    Andrew Sims, Director d’Apiso, explica que “aquest acord ens permetrà ampliar el nostre abast i tener accés a molts clients i partners que ja estan integrats a l’ecosistema baVel i impulsarà les transaccions i el volum de pagaments als nostres socis emissores de la regió MEA”.

    D’altra banda, Xavier Ginesta, President de Voxel Group explica que “amb aquest acord, Voxel extén el seu ecosistema de partners per a la nostra solució de pagaments B2B i el seu abast regional de la nostra proposta de valor, demostrant el nostre compromís continu de simplificar els pagaments a la indústria turística”.