• Categories
  • Tiempo de lectura: < 1 minuto

    El passat dimarts 7 de maig, Voxel Caribe va ser notícia a la ràdio. El programa radiofònic ‘Argentarium’ de La Nota, a República Dominicana, va entrevista a la Gina Lovatón, Vicepresidenta de Voxel Caribe i a Germania Montás, ex titular de la Direcció General d’Impostos Interns (DGII) sobre la importància de la facturació electrònica com a element d’automatització i eficiència de processos administratius per a empreses.

    Durant l’entrevista, es va parlar de la trajectòria de Voxel Caribe a República Dominicana, així com de la seva adaptació a les disposicions legals del país i els serveis que ofereix baVel Caribe, la plataforma de transaccions del grup.

    La facturació electrònica a República Dominicana

    Actualment, la Direcció General d’Impostos Interns (DGII) està realitzant un pilot amb grans empreses per introduir la facturació electrònica al país. L’objectiu d’aquest pilot es poder implantar l’ús dels comprovants fiscals electrònics entre empreses (e-CF) per reduir la taxa d’evasió fiscal del país.

    Tot i així, Voxel Caribe, filial de Voxel Group per als mercats del Carib i Llatinoamèrica, ja porta 6 anys treballant en el país en el camp de la facturació electrònica i compta amb més de 300 empreses líders en el sector de retail, a més d’un acord amb Visa enfocat als pagaments electrònics. A través de baVel Caribe, Voxel Caribe ofereix solucions tecnològiques de facturació electrònica per a proveïdors, millorant i simplificant els processos administratius de recepció de factures.

    Si no vols perdre’t cap novetat de Voxel Group, segueix-nos a Facebook, InstagramLinkedIn.