• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    La nova sessió del baVel Digital Summit tractarà sobre un dels aspectes que més preocupen al sector: els pagaments B2B i com recobrar la confiança entre actors. La xerrada: “Exploring payment risk mitigating strategies in the hospitality space” tindrà lloc el pròxim 21 d’octubre, a les 4:30 pm, de manera virtual. 

    La llarga cadena de distribució i les polítiques de cancel·lació i crèdit adoptades per la indústria de l’hostaleria han provocat que el risc d’impagament i la desconfiança entre actors augmenti. A més a més, la volatilitat del mercat causada per la crisi de la COVID-19 ha deixat entreveure la creixent necessitat d’implementar estratègies de mitigació del risc. Unes estratègies necessàries per poder seguir acceptant reserves que assegurin mesures de protecció del pagament i contribueixen a una restauració de la confiança

    En aquest segon panell, experts del sector analitzaran com l’ús de la tecnologia, els pagaments anticipats i unes polítiques de reemborsament robustes poden garantir la continuïtat del negoci i l’augment de la seguretat dels pagaments B2B. 

    La xerrada comptarà amb la participació de representants d’actors clau del sector com Laurie GableHouse, Global Head of Travel Solutions a Ingenico ePayments i Ana Arjones, Manager at Enterprise Partnerships en Travel Industries a Mastercard.

    Registra’t avui aquí: 

    I recorda que demà, 14 d’octubre, a la mateixa hora, presentem “What data are telling us” juntament amb Kantox, FastPayHotels, Mastercard i Comercia Global Payments

    Podràs consultar tota la informació sobre les pròximes sessions del baVel Digital Summit a la nostra pàgina web

     T’hi esperem!