• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    Descobreix com Novum Hospitality ha digitalitzat el 100% de factures a través de baVel 

    Novum Hospitality és una de les majors cadenes hoteleres a Alemanya amb més de 180 hotels i 24.900 habitacions. El 2017, Novum Hospitality s’adona que el procés de facturació presenta ineficiències derivades principalment de la gestió manual de factures. 

    El seu equip administratiu ha de fer front a una gran càrrega de treball manual per processar les factures, que, en moltes ocasions, resulta en errors, mala gestió del temps i, fins i tot, pèrdua de les factures. 

    Enfront aquesta situació, Novum Hospitality decideix automatitzar i digitalitzar el 100% de l’enviament de factures a través de baVel, la plataforma de facturació electrònica de Voxel Group. El seu objectiu és poder enviar totes les factures de manera automàtica a tots els seus clients, B2B i B2C, i amb les administracions públiques (B2G), complint amb els requisits legals de cada una d’elles a cada país. 

    Gràcies a la digitalització, Novum Hospitality ha sigut capaç d’augmentar el volum de facturació sense necessitat d’ampliar l’equip gestor. A més a més, la conciliació i automatització els hi ha permès eliminar les tasques manuals, reduint els errors, les pèrdues i disminuint el cicle mitjà de cobrament. 

    baVel també permet complir amb la legislació de cada país i mantenir un arxiu digital per a cada un d’ells, contribuint a l’estalvi de paper. 

    Descobreix tots els beneficis que baVel ha aportat a Novum Hospitality al cas d’èxit complet:

    Pots trobar més casos d’èxit d’empreses del sector amb baVel aquí.