• Categories
  • Tiempo de lectura: < 1 minuto

    Descobreix com Selenta ha digitalitzat el procés d’aprovisionament de comanda a pagament amb baVel

    En 2011, el grup hoteler Selenta decideix optimitzar el seu procés d’aprovisionament després d’adonar-se que presenta diverses ineficiències. Fins al moment, el procés d’aprovisionament està centralitzat i les factures s’han de signar presencialment a la seu principal. Aquesta metodologia implica tasques manuals i repetitives, que en moltes ocasions, provoquen errors i retarden el període de gestió i els pagaments.

    Davant aquesta situació, Selenta decideix automatitzar l’emissió de comandes i autoalbarans i la recepció de factures amb baVel eBilling, la solució de facturació electrònica de Voxel Group.

    El seu objectiu és automatitzar al 100% tot el procés P2P: l’emissió de la comanda, la recepció de mercaderies, l’emissió de l’autoalbarà, la recepció de la factura i, finalment, l’emissió del pagament.

    Gràcies a l’automatització de baVel, Selenta disposa d’un cercle P2P robust i àgil, amb el qual han pogut reduir el temps de processament i de gestió de pagaments i factures. A més, la plataforma també els ha permès augmentar el volum de transaccions processades i han obtingut beneficis extres com l’estalvi de paper i l’eliminació de l’espai físic d’emmagatzematge.

    Vols saber tots els detalls d’estalvi? Llegeix el cas d’èxit complet aquí:

    En la nostra pàgina web, trobaràs tots els casos d’èxit d’empreses líders en el sector.