• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    Les solucions de Diners Club Spain estan especialment dissenyades per al Business Travel i el pagament a proveïdors en la indústria del viatge.

    Voxel i Diners Club Spain s’han aliat per a continuar impulsant els pagaments B2B en el sector turístic. Gràcies a aquesta aliança, Diners Club Spain entra a formar part dels proveïdors de pagament de baVel Pay. A partir d’ara, totes les empreses que estiguin connectades amb el Payment Manager de baVel Pay podran començar a usar els serveis de Diners Club Spain sense necessitat de desenvolupar una integració específica.

    Diners Club Spain per al sector turístic

    Diners Club Spain ha dissenyat dos productes per a resoldre les necessitats de les empreses turístiques. En concret, de les agències i intermediaris de viatge.

    A través dels seus productes Travel Account i Travel Services Account, Diners Club Spain ofereix un mitjà de pagament que permet agrupar tots els pagaments de l’empresa titular de la targeta, oferint una fàcil conciliació, un major detall de dades i un pagament segur a través de la seva Solució VCN (Virtual Card Number). A més d’oferir una major liquiditat i estar limitats al pagament específic dels serveis de viatge, aquests dos productes de Diners Club tenen característiques específiques segons el seu ús.

    La Travel Account es pot emetre a nom d’una agència de viatges, sempre que s’utilitzi per a pagar els viatges d’una empresa client concreta. D’aquesta manera, ofereix una cobertura d’assegurances de viatge àmplia per a tots els viatgers d’aquesta empresa.

    La Travel Services Account està dirigida als actors de la indústria dels viatges. Està registrada a IATA com a mètode de transferència alternatiu, possibilitant el seu ús per al pagament de bitllets d’avió IATA. D’aquesta manera els intermediaris de viatge poden centralitzar en un sol mètode de pagament totes les adquisicions dels serveis de viatge que pensen vendre als seus clients.

    Pel seu costat, baVel Pay és la plataforma de Voxel que crea un canal diferenciat del de reserves per a vehicular els pagaments B2B en la indústria. baVel Pay és capaç d’articular automàticament un flux de pagament B2B sofisticat de principi a fi sense errors ni friccions, aprofitant un ecosistema de proveïdors de pagaments, com Diners Club Spain. El Payment Manager de baVel Pay és el primer payment manager del mercat que implementa els estàndards de l’Open Payment Alliance definits per HEDNA i HTNG.

    Beneficis per a les empreses turístiques

    Amb tot, les empreses turístiques que decideixin usar les solucions de Diners Club Spain a través del baVel Pay podran beneficiar-se de:

    • Terminis de pagament més llargs i, en conseqüència, major cash-flow.
    • Pagaments cross-border més barats sense comissió per canvi de moneda.
    • Maximització de vendes sense risc que IATA limiti els pagaments. Menor necessitat d’aval per part de IATA.
    • Articulació automàtica d’un flux de pagament B2B sofisticat de principi a fi sense errors ni friccions.
    • Motor de decisió capaç de triar el millor mètode de pagament per a cada transacció.
    • Serveis de valor afegit de baVel Pay: eBilling i Bill-back, conciliació, liquidació electrònica i reporting complet.
    • Distribució del pagament omnicanal i automatitzat.

    Si vols començar a usar aquests serveis, escriu-nos a [email protected]. El nostre equip es posarà en contacte amb tu per a explicar-te com podem ajudar-te.