• Categories
  • Tiempo de lectura: < 1 minuto

    Soho Boutique Hotels és una gran cadena hotelera que compta amb 46 hotels, la majoria dels quals són urbans. Quan la companyia comença l’expansió tant en l’àmbit nacional com internacional, l’equip corporatiu s’adona que és necessari optimitzar el procés de facturació per poder abordar el gran volum de facturació. 

    Fins al moment, cada un dels hotels s’encarrega de gestionar i enviar les seves pròpies factures, dificultant l’estandardització de processos i la centralització. A més a més, el control documental és limitat, provocant moltes vegades l’allargament del període d’entrega a client i, en conseqüència, la demora dels pagaments. 

    Arribats a aquest punt, Soho Boutique Hotels decideix digitalitzar l’emissió de factures B2B a través de baVel eBilling, la solució de facturació electrònica de Voxel Group, per poder escalar i optimitzar els processos de facturació. 

    Gràcies a la implementació de baVel, Soho ha automatitzat tot el procés de facturació, eliminant les tasques manuals i obtenint una major visibilitat per resoldre les discrepàncies en temps real. A més a més, l’accessibilitat i la traçabilitat els hi permeten reduir el període d’entrega a client i així accelerar el cicle mitjà de cobrament. 

    Vols saber quantes factures és capaç d’enviar de forma automàtica Soho Boutique Hotels gràcies a baVel? En el cas d’èxit complet, trobaràs totes les xifres d’estalvi: 

    També trobaràs més casos d’èxit de companyies líders en el sector aquí.