• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    El passat 27 d’abril va tenir lloc el Foro de Innovacion de H&T, l’esdeveniment dedicat a la innovació en Hosteleria i Turisme celebrat a Màlaga del 26 al 28 d’abril. Voxel va participar en aquest fórum amb una presentació de les solucions de digitalització de la cadena de valor com a palanca de la sostenibilitat i l’escalabilitat dels negocis, a càrrec d’Héctor Martín, VP de Vendes Globals de Voxel.

    A l’inici, Martín va explicar com empreses com DABA, Grupo Selenta, UDON, Pestana Hotel Group, Novum Hospitality, Riu Hotels & Resorts, o H10 Hoteles entre d’altres, ja han posat en marxa diversos projectes de digitalització i automatització de processos que els han permès créixer, reduir temps de gestió o períodes de cobrament i, en definitiva, millorar els seus processos de back-office.

    Com va explicar Martín citant l’enquesta global “Altimeter Group Digital Transformation Survey”, les empreses que han dut a terme processos de digitalització són un 26% més rendibles que els seus competidors, ja que poden tenir el seu personal dedicat a tasques de més valor afegit. A més, són en general empreses que han augmentat la satisfacció dels seus clients, gràcies a que poden dedicar-los més temps i recursos.

    Martín també va trencar el mite de la dificultat de les petites i mitjanes empreses per accedir a solucions de digitalització, i és que com va explicar, la transformació digital no és exclusiva per a les grans empreses, sinó que és a l’abast de totes, gràcies a solucions modulars i fàcilment aplicables que s’adapten al cicle de vida, la dimensió i les necessitats reals de totes les empreses, de la mida que siguin”.

    Una visió 360º de la digitalització

    Les solucions de digitalització que proposa Voxel es centren en els processos de back-office, aquells que es focalitzen en l’operativa dels negocis i tenen a veure amb els processos administratius i de gestió.

    El procés de transformació digital de la cadena de valor que proposa Voxel passa per una primera anàlisi de tots aquests processos de la companyia, on afloren aquells que presenten ineficiències o costos ocults i que, per tant, són millorables a nivell organitzacional gràcies a la tecnologia. A partir d’aquesta primera anàlisi, Voxel proposa un la de digitalització personalitzat, modular, amb solucions a curt, mitjà i llarg termini, per ajudar l’empresa en els diferents punts que s’han detectat de millora. A partir d’aquí, gràcies a la tecnologia pròpia de baVel, Voxel posa a disposició del client una ampla xarxa de clients i proveïdors integrats en els diversos verticals, amb els que ja es pot començar a operar de forma automàtica.

    Martín va fer èmfasi en la visió 360º que ofereix la xarxa baVel, ja que permet millorar l’eficiència de tots els processos que tenen a veure amb els comptes per pagar o per cobrar de qualsevol empresa, des de la digitalització de les factures (en origen o en destí) fins a tots els processos relacionals, com poden ser la connexió amb les Administracions Públiques, els fluxos d’aprovació de les factures, la digitalització de les comandes, el control d’estocs, la conciliació, o els pagaments.