• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    Descobreix com la Distribuidora Dino ha digitalitzat els processos de facturació 

    Dino és una de les distribuidores més grans de productes d’higiène i neteja industrial d’Espanya. La companyia decideix digitalitzar el procés de facturació entre client – distribuidora – soci, al adonar-se que el seu procés de facturació presentava varies ineficiències. 

    La distribuidora compta amb 26 empresaris independents que operen amb el seu propi CIF, dificultant la gestió de factures i la conciliació, que es realitza manualment. A més a més, l’estructura de Dino no està preparada per rebre o emetre transaccions electròniques, tot i que molts dels seus clients ho exigeixen. 

    Arribats a aquest punt, Dino decideix digitalitzar i automatitzar el procés de facturació amb comanda, albarà i factura a través de baVel, la solució en facturació electrònica de Voxel Group. El seu objectiu és aconseguir una comunicació sense friccions, que els permeti automatitzar l’enviament de la comanda, la integració automàtica de l’alabarà amb l’ERP i l’entrega de la factura per part de l’empresari local. 

    Gràcies a la integració amb baVel, Dino ha eliminat la intervenció manual del seu procés de facturació, augmentant així la productivitat i la capacitat del seu equip d’administració. A més a més, la companyia ha detectat un augment de la fidelització de clients gràcies a l’agilització de l’enviament de factures. 

    Vols conèixer tots els detalls? Al cas d’èxit complet trobaràs les xifres d’estalvi de la distribuidora Dino: 

    També, trobaràs altres casos d’èxit d’empreses líders del sector aquí