• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    Fa unes setmanes Xavier Ginesta, president de Voxel, va participar en l’esdeveniment digital “ATPS Payouts & B2B Payments Update. Effectively managing payouts & B2B payments” organitzat per AI Connect. La jornada va girar entorn als pagaments B2B en la indústria turística i als problemes que han hagut d’afrontar les empreses en plena pandèmia.

    La conferència volia llançar llum a una situació inèdita fins al moment: el risc d’impagament. I és que, els complicats fluxos de pagament entre els actors del sector combinats amb la incertesa provocada per la Covid-19 va generar, fa ja un any, realitats incomodes, incerteses i riscos. El risc d’impagament va augmentar i les asseguradores que, fins al moment garantien aquestes transaccions, van començar a retirar gran part del crèdit.

    En la seva sessió en línia, Ginesta va exposar la proposta de l’Open Payment Alliance per a resoldre moltes de les ineficiències i riscos que existeixen actualment en el canal de pagaments de la indústria turística.

    En el següent article d’AI Connect podràs recuperar les principals conclusions de la xerrada de Xavier Ginesta.

    Un estàndard de pagaments B2B per a la indústria

    L’Open Payment Alliance (OPA) és una iniciativa impulsada per HEDNA i HTNG amb la col·laboració de Voxel. La proposta de l’OPA és crear un nou estàndard de pagaments B2B en la indústria turística que solucioni les actuals inoperàncies. A través del Payment Manager, l’OPA és capaç de crear un flux de pagaments diferenciat del flux de reserves permetent així l’execució dels diferents acords (dates de pagament, condicions, mètode de pagament, etc.). L’OPA també contribueix a reconstruir la confiança entre actors gràcies a la traçabilitat, automatització i optimització de tots els processos relacionats amb el pagament.

    Actualment, més de 20 empreses del sector ja estan adoptant l’estàndard de pagaments proposat per l’OPA a través del Early Adopters Program de Voxel, en col·laboració amb Mastercard.

    Si la teva empresa vol començar a operar amb el nou estàndard de pagaments de la indústria, contacta’ns i t’informarem.