• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    El passat dimarts 22 de gener Voxel Group va tornar a ser protagonista a la premsa. En aquesta ocasió va ser a la secció +innovació d’El Periódico. Sota el títol “Voxel Group, una pime competitiva amb l’ànima de start-up“, la periodista Montserrat Baldomà va escriure un article i va saber captar a la perfecció l’essència de la companyia, després d’una entrevista amb el CEO de Voxel Group, Àngel Garrido.

    A l’article, es parla del passat, present i futur de Voxel. Però també de la transformació organitzacional en la qual està immersa l’empresa i el corrent del capitalisme conscient del qual participa Voxel.

    El creixement de baVel

    Malgrat que l’article repassa la història de Voxel, fa especial èmfasi en el creixement de la companyia durant els darrers anys. baVel, la principal línia de negocis de Voxel, ha crescut un 22% durant el 2018. El grup, en global, va facturar més de 11,3M€ i va tancar l’any amb 180 treballadors

    Valors i cultura corporativa

    Però si alguna cosa fa especial a Voxel Group és, sens dubte, la seva cultura corporativa. Els valors són un pilar fonamental per a la companyia. De fet, el grup basa tota la seva filosofia en el capitalisme conscient i té com a principal objectiu crear teixit empresarial feliç.

    Per tot això, i molt més, l’any passat Voxel Group va obtenir un doble reconeixement. D’una banda, el premi a la Pime més Competitiva per PIMEC. De l’altra, la Pime de l’Any Barcelona pel Banco Santander i la Cambra de Comerç.

    Us animem a que llegiu la peça completa a continuació:

    Voxel Group a El Periódico

    Si no et vols perdre cap novetat de Voxel Group, segueix-nos a Linkedin i Twitter