• Categories
  • Tiempo de lectura: < 1 minuto

    Descobreix com RIU Hotels & Resorts ha digitalitzat el seu procés d’aprovisionament a Espanya i República Dominicana a través de baVel

    Després de digitalitzar l’emissió de factures B2B amb baVel, l’equip de RIU decideix optimitzar també el seu procés d’aprovisionament a Espanya. La cadena hotelera vol eliminar els treballs repetitius derivats de gestionar les comandes, els albares i les factures manualment. Un procés que en moltes ocasions resulta en errors i una càrrega de treball sense valor per a l’equip administratiu.

    Davant aquesta situació, RIU decideix digitalitzar l’emissió i recepció de comandes i la conciliació de factures a través de baVel, la plataforma de facturació electrònica de Voxel Group. El seu objectiu és poder connectar-se electrònicament amb els seus proveïdors i conciliar de manera automàtica la factura amb l’albarà, sense necessitat d’intervenció manual.

    Gràcies a baVel, RIU ha pogut ampliar el nombre de proveïdors i augmentar el volum de transaccions processades sense necessitat d’ampliar l’equip administratiu. A més, l’automatització ha permès eliminar els errors i redistribuir les funcions de l’equip gestor a tasques de major valor afegit.

    Actualment, RIU i baVel treballen conjuntament per a digitalitzar també la cadena d’aprovisionament dels seus hotels a República Dominicana.

    Llegeix el cas d’èxit complet i coneix les xifres d’estalvi aquí:

    Pots consultar més casos d’èxit d’empreses líders del sector amb baVel aquí.