• Categories
  • Tiempo de lectura: 2 minutos

    Els temes més populars han estat l’actualitat legislativa i l’evolució dels pagaments B2B en el sector turístic, entre altres.

    El 2021 arriba a la seva fi. I, per això, volem repassar els post més llegits durant l’any. Si bé encara en plena pandèmia, 2021 ha estat l’any en què l’activitat turística i la restauració han començat a remuntar. També ha estat un any en què la innovació en aquests sectors ha pres impuls. Finalment, el 2021 s’ha caracteritzat per molts canvis legislatius en relació a la factura electrònica.

    I tot això s’ha vist reflectit en el nostre blog.

    Els canvis legislatius de la factura electrònica en el món

    2020 ja va ser un any de canvis legislatius a causa de la pandèmia. I aquests han seguit en 2021. Per això, els articles en els quals explicàvem aquestes novetats han estat dels més llegits. Des de Portugal, passant per Itàlia, l’Aràbia Saudita, França, Espanya, els Estats Units… Tots els països del món estan avançant en la implementació de la factura electrònica. I les regulacions canvien sovint. En aquest article podràs saber les novetats legislatives per al 2022.

    Els pagaments B2B en el sector turístic

    El canal de distribució en el sector turístic està plenament digitalitzat i funciona sense friccions amb múltiples actors. Fins ara, els pagaments en el sector viatjaven per aquest canal i ho feien d’una manera molt manual i poc optimitzada.

    2021 ha estat clau per a la innovació en pagaments B2B en el sector turístic. Al gener, ja parlàvem de tendències de digitalització i automatització. I al setembre, Voxel va fer una aposta molt forta per la innovació en pagaments B2B en el sector adquirint la startup Troovo.

    La digitalització de la cadena de valor

    “2021: Cap a on s’encaminen l’hostaleria, la restauració i la distribució?” ha estat un altre dels articles més llegits en el blog. I és que, entre els sectors que més estan sofrint les conseqüències de la crisi, la digitalització ha arribat per a quedar-se.

    L’agenda digital a República Dominicana

    L’aposta de República Dominicana per la factura electrònica ha estat notícia al llarg del 2021 i ho continuarà sent l’any que ve. La DGII vol imposar la factura electrònica obligatòria el 2023 per als grans contribuents. El país es preparar per a la digitalització. I, com a partner de confiança, a Voxel hem resolt els dubtes més freqüents d’aquest projecte.

    2021 ha estat el punt de partida d’una nova era en les nostres indústries. Fem de 2022 una revolució en els pagaments B2B i l’automatització de processos!